недеља, 15. децембар 2013.

Lečenje želuca(funkcionalne dispepsije)

ili :Bahovim kapima do zdravog želuca


        Da li ste znali da se godišnje, u Americi, utroši 14 milijardi dolara na lečenje želuca? Ako se sa lečenjem krene odmah, dakle od prvih simptoma( nadutost, gorušica i sl.) Bahove kapi apsolutno leče i oporavljaju ugrožen želudac! Drastično poboljšanje se oseti već kod prve bočice. Pod uslovom da nije u pitanju ozbiljan mentalni poremećaj, za lečenje želuca su dovoljne Bahove biljke ( od kojih je jedna Mimulus ) a to se vidi iz Natalne karte .

        Ko  pošalje podatke za Natalnu kartu besplatno će dobiti izvestaj o stanju svog želuca.

U nastavku ću vam prezentirati jednu prepisku sa osobom koja ima značajne probleme sa želucem.


Svetlana:

Rodjena sam 09.02.1975. Sombor u 3h 40 min. Interesuje me stanje zeludca, 
posto se objavili da cete besplatno dati analizu zeludca 10.06.2013. na Vasem sajtu.


Srdacan pozdrav,
Svetlana
Ja:
Zbog Meseca u Jarcu I Saturna u Raku Kao I Urana u kvadratu sa Mesecom stanje vašeg želuca je jako loše.
Izbegavajte stres , ljuto ,preslatko , gazirana pića.
Bahove cvetne kapi bi Vam mogle fantastično pomoći. One regenerišu želudac kao I oslobadjaju od stresa I depresije kojima ste podložni. To vas košta 3000 dinara na mesečnom nivou I čine, bukvalno rečeno, čuda. U Vašem horoskopu piše da vam može pomoći osoba u znaku Ribe to jest ja. Pišite ako se odlučite.


Svetlana:
Postovani,
sve ste pogodili. Od pre dve - tri godine imam problem sa zelucem i lupanjem srca. To je povezano, tako da pijem lekove za srce, propranolol. Ne jedem pecenja, izbegavam slatko , voće, gazirano, masno, crveno meso, vruce testo , presno povrce  i ne pijem kafu.Jedno vreme sam zivela na hlebu i pirincu.
U medjuvremnu sam kontaktirala bahovog prakticara i vec 9 dana koristim kapi, mada ja ne osecam nikakav boljitak. Sad mi je bezveze da to otkazem, ne bi bilo fer prema toj zeni. Po struci je psiholog i nema veze sa astrologijom.
Znam da mi je horoskop los, kako za brak, tako i za posao, ali bi volela da nam date male savete na Vasem sajtu po pitanju nekih aspekata, npr. Venera iz 2 kuce kvadrat Neptun 12 kuca ili T kvadrat Mars, Plutin, Saturn.Sta piti od kapi, kako se ponasati i kako preobratiti los aspekt u dobar. 
Srdacan pozdrav,
Svetlana


Нема коментара: